Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Spray ungere lant biciclete

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Cu ce se unge lantul de la bicicleta? Ghidul tău complet pentru o intreținere corectă


A menține lanțul bicicletei curat și bine uns este esențial pentru a asigura o pedalare lină și pentru a prelungi viața bicicletei tale. Procesul de curățare și ungere a lanțului poate părea complicat la prima vedere, dar este de fapt destul de simplu și foarte important pentru orice ciclist pasionat. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1) Degresarea șicCurățarea lanțului

Primul pas în întreținerea lanțului tău de bicicletă este degresarea și curățarea. Aceasta elimină murdăria și grăsimea veche care s-a acumulat, asigurând că noul lubrifiant pe care îl vei aplica poate pătrunde eficient în toate verigile lanțului.

- Începe prin a aplica un **spray de curățare special pentru lanțul bicicletei**. Aceste produse sunt concepute pentru a dizolva grăsimile și murdăria fără a deteriora componentele bicicletei.
- După aplicarea spray-ului, folosește o perie pentru a îndepărta murdăria desprinsă și clătește lanțul cu apă curată.
- Lasă lanțul să se usuce complet înainte de a trece la pasul următor.

2) Ungerea lanțului cu vaselină speciala

După ce lanțul este complet curat și uscat, este momentul să aplici lubrifiantul. Folosirea unei vaseline speciale pentru lanțurile de bicicletă este crucială, deoarece aceasta oferă protecție împotriva coroziunii și reduce uzura.

- Aplică vaselina specială pe întreaga lungime a lanțului, concentrându-te pe fiecare verigă.
- Rotiți pedalele în sens invers pentru a asigura o distribuire uniformă a lubrifiantului.
- Îndepărtează excesul de vaselină cu o cârpă curată pentru a preveni atragerea de noi impurități.

Nu lăsa întreținerea lanțului bicicletei tale pe ultimul loc! Cu produsele potrivite și puțin timp dedicat, poți asigura performanța și longevitatea bicicletei tale. Fie că ești în căutarea unui ulei pentru lanțul bicicletei, a unui spray de curățare pentru lanț sau a unei vaseline specializate, avem tot ce îți trebuie.

Accesează gama noastră de produse de întreținere pentru biciclete și alege soluțiile perfecte pentru tine. Asigură-te că bicicleta ta este mereu pregătită pentru următoarea aventură!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!